Universul Metin2

< Metin2Wiki < Universul Metin2

Universul Metin2

Universul este împărţit în 3 regate: Chunjo (galben), Jinno (albastru), Shinsoo (roşu).Fiecare tărâm se întinde peste 4 hărţi(Map1, Map2, Zona breslei 1 şi Zona breslei 2),care sunt conectate prin portale. Există de asemenea şi o zonă neutră, comună celor 3 regate.

Opinion that Reamls
Map of the world
Worldmap.jpg

Higher resolution

▲ To the top ▲

Regatul-Chunjo

Flag yellow.png

Regatul Chunjo Regatul Chunjo cuprinde vestul continentului. El are o structură teocrată şi este administrat de către liderii săi spirituali. El a fost format de către Yoon-Young, vărul fostului împărat. Soţia lui Yoon, care deţine puteri magice nemăsurate, l-a ajutat de la început să înfrunte ameninţarea pietrii metin. Yoon-Young a luat adesea măsuri de împotrivire, dar a fost mereu ignorat. Astfel el şi-a ridicat supuşii într-o răscoală împotriva imperiului, pe atunci încă unitar. De la căderea acestuia, Chunjo se află încă în continuu conflict cu Estul şi neînţelegere cu Sudul. Locuitorii săi aspiră la puterea peste întreg continentul, pentru a opune rezistenţă forţei necurate şi mereu crescânde a pietrii metin.

Map1 = Joan, Map2 = Bokjung,Zona breslei 1= Waryong, Zona breslei 2 = Songpa

▲ To the top ▲

Regatul-Jinno

Flag blue.png

Regatul Jinno se întinde în estul continentului. Temelia sa este forţa militară, purtată de caracterul agresiv şi războinic al locuitorilor săi. Jinno este condus de către Ee-Ryoong, fiul ultimului împărat. El se simte capabil, sub conducerea sa şi cu ajutorul puterii de război care îi stă la dispoziţie, să reunească vechiul imperiu. Temeri împotriva importanţei şi efectului pietrei metin sunt ignorate în mod oficial în Jinno. În secret însă, Ee-Ryoong încearcă să se folosească de puterea de distrugere a pietrei pentru îndeplinirea scopurilor sale războinice.

Map1 = Pyungmoo, Map2 = Bakra,Zona breslei 1 = Imha, Zona breslei 2 = Daeyami

▲ To the top ▲

Regatul-Shinsoo

Flag red.png

Regatul Shinsoo se află în sudul continentului. Infrastructura sa e susţinută de relaţiile comerciale. Sub conducerea lui Yoon-Yoing, comerţul cu Estul a ridicat Shinsoo repede la standardul la care se află astăzi, după căderea imperiului. Cu Vestul însă locuitorii trăiesc în continuă gâlceavă, iar drumurile comerciale sunt închise. Cu conştiinţa ameninţării temeliei existenţei lor prin piatra metin, negustorii se înarmează. Scopul lor este de a opune rezistenţă atacurilor Vestului, de a redeschide drumurile comerciale, şi de a uni tot regatul sub conducerea lor.

Map1 = Yongan, Map2 = Yayang, Zona breslei 1 = Jungrang, Zona breslei 2 = Miryang

▲ To the top ▲

Zone Neutre

Flag neutral.png

Temniţele maimuţelor

Peşterile păianjenilor

Piatra Dragonului Întunecat

Mape Speciale

▲ To the top ▲

< Metin2Wiki < Universul Metin2