Turnul Demonilor

Demon Tower Logo.jpg.jpg


FlagNeutral.png Turnul Demonilor
INFORMAȚII
În Turnul Demonului, sau DT se poate ajunge cu ajutorul Gardianului Turnului Demonilor aflat în Templul Hwang. Pentru a putea intra este nevoie de nivelul 40.De la nivelul 60 puteţi ajunge direct folosind Teleporterul.

Turnul este alcătuit din mai multe nivele, numite şi “etaje”. Puteţi urca etajele ducând la bun sfârşit misiunea etajului la care vă aflaţi.Attenture.png Folosirea hărţii pentru peștera Zin înainte de etajul 7 se consideră ca fiind folosirea unui bug şi se pedepseşte ca atare. Attenture.pngTurnul Demonilor (Turnul Gumsan)
Etajul 1
Distruge Metinul Puterii aflat în partea opusă intrării. Odata ce Metinul este distrus,toţi jucătorii vor fi teleportaţi la următorul etaj. Dacă Metinul nu se află in locul precizat, trebuie sa asteptaţi deoarece atât timp cât cineva este la etajul al doilea, Metinul nu va fi respawnat.
Etajul 2
Omoară toţi monştrii pentru a urca la nivelul următor.
Atenţie: De la acest nivel, monştrii vor deveni agresivi!
Etajul 3
Omoară toţi monştrii pentru a urca la nivelul următor. Monştrii spawnaţi de Regele Demon nu fac parte din misiune, asta însemnând ca dacă toţi monştrii etajului au fost omorâţi şi au fost lăsaţi cei spawnaţi (aceştia fiind Craniile Zburătoare ) vei fi în continuare teleportat la nivelul 4.
Atenţie Demon rege
Etajul 4
Distruge Metinul Diavolului pentru a continua provocarea etajului. Odată ce a fost distrus, 7 Metine ale Dizgrației vor apărea pe suprafaţa etajului. Trebuie sa spargi acele Metine până îl vei găsi pe cel corect. Dacă loveşti un Metin al Dizgrației incorect, acesta va dispărea când va mai avea aproximativ 20% din viaţă. Odată ce vei sparge adevaratul Metin al Dizgrației , vei primi mesajul că vei fi teleportat la etajul 5.
Etajul 5
Misiunea acestui etaj implică deschiderea celor 5 Sigilii vechi cu ajutorul Cheii ce este dropată de către arcaşi.
După fiecare spawn, va fi dropată o
Background.png
Piatra Cheie.png
Piatra Cheie. Pentru a deschide un Sigiliu vechi trebuie să aşezi
Background.png
Piatra Cheie.png
Piatra Cheie pe Sigiliu.
Când primeşti avertismentul “Minute ramase:5 “ înseamnă că ai deschis deja 4 din cele 5 Sigilii, şi ca urmează să fie dropată ultima Cheie. Dacă nu reuşeşti la timp, dupa avertismentul de 5 minute mai ai la dispoziţie un ultim spawn pentru a dropa ultima Cheie.
Sfat: Partea de sud a etajului este o “safe zone” . Aici apar puţini monştri şi sunt aproape nonagresivi. Dacă nu eşti destul de puternic pentru a supravieţui monştrilor brutali, poţi sta aici.
Etajul 6
Ţinta acestui etaj este Fierarul care poate fi de Arme, Armuri sau Bijuterii. Pentru a ajunge la Fierar, trebuie să ucizi Demonul rege mândru. Odată ce l-ai ucis, va aparea Fierarul. Acesta, nu cere materiale de upgrade ( de exemplu nu va mai fi nevoie de Perlă albă pentru îmbunătăţirea unei arme de nivel 65 la +7), ci doar de yang. Poţi îmbunătăţi un singur obiect pe caracter. Va fi totuşi încă şansa de eşuare. Dacă nu ai destul yang în inventar, poţi încerca încă o dată.
Etajul 7
Distruge toate Metinele Morții.
Scop: Găsirea hărţii pentru a avansa la etajul următor.
Odată ce ai spart ultimul Metin al Morţii, camera va fi plină cu monştri şi Metinul Crimelor va apărea. Odată ce vei sparge acest Metin, vei dropa
Background.png
Ladă veche necunoscută.png
Ladă veche necunoscută. Deschide lada pentru a găsi
Background.png
Hartă pentru peștera Zin.png
Hartă pentru peștera Zin. Dacă deschizi lada si nu se întâmplă nimic, înseamnă că ai deschis o ladă falsă. Trebuie sa distrugi Metinul Crimelor până vei găsi lada corectă.
Notă: Odată ce harta pentru peștera Zin va fi dropată , Metinul Crimelor nu va mai apărea.
Sfat: Acest etaj este foarte bun pentru a dropa Piatra Sufletului şi Carţile Abilităţilor.


Etajul 8
La acest etaj trebuie să găseşti
Background.png
Cheie Zin-Bong-In.png
Cheie Zin-Bong-In. Odată ce o vei găsi trebuie sa o aşezi pe Piatra de Mormânt aflată în partea opusă zonei în care aţi urcat. Există de asemenea şi o “Cheie Falsă” numită
Background.png
Cheie Bong-In.png
Cheie Bong-In. Aceasta nu are nicio utilizare.
Sfat: Cheile (atât corecte cât şi cele false) sunt dropate de Spirit nemuritor.Etajul 9
Acesta este ultimul etaj. Aici va trebui sa îl înfruntaţi pe neînfricatul Înger cu Coasă. Este alegerea ta dacă doreşti să omori toţi monştrii înainte de a-l răpune pe Îngerul cu Coasă. De obicei poate fi găsit în partea din spate a etajului.Note speciale
  • Chiar dacă iniţial etajele au fost numărate de la 1 la 8 (primul etaj numindu-se parter) jucătorii preferă notaţia folosită şi in joc de la 1 la 9.
  • Zona din afara Turnului este o zonă perfectă pentru luptele PvP , fiind o zonă extrem de accesibilă celor 3 regate datorită Teleporterului. De aici a luat naştere termenul popular de „Bătaie la DT”.
Harta Interactivă

Demon Tower Map.jpg

Metine
Monștri
NPC
După înfrângerea Demonului rege mândru de la etajul 5, un Fierar special ( Fierar de Arme, Armuri sau Bijutier) va apărea. Pentru a-l folosi nu aveţi nevoie de materiale de upgrade, ci doar de Yang. Rata de succes nu difera de cea a Fierarului din oraş. Fiecare persoană ce este la acest etaj poate folosi Fierarul o singură dată.
Zăcăminte
Nu se găsesc zăcăminte în această hartă.


Alte informații
Distribuție Monștri
Zona de spawn a metinelor

Nu există o imagine cu distribuția monștrilor.

Nu există o imagine cu zonele de respawn a metinelor

Zone de Legătură
Bătrân
Teleporter
Nu poti ajunge in această zonă de la Bătrân
Nu poti ajunge in această zonă de la Teleporter