Transformare

< Metin2Wiki < Transformare

Informaţii Generale

Icoană Calificare de Transformare.gif Capacitatea de Transformare foloseşte la creşterea duratei Globului transformării

Background.png
Globul Transformării.png

. Puteți vedea durata transformării în colțul din stânga sus al ecranului jocului. De asemenea, abilitatea vă permite să creșteți durata transformării în Sistemul Card Monstru.

Competenţa se poate antrena cu următoarele cărţi:

Ca şi cărţile normale de competenţă, cartea transformării poate fi citită odată la 24h. Pentru a citi o cartea mai repede de 24h, poţi folosi

Background.png
Pergamentul exorcizării.png

Odată ce abilitatea de transformare a ajuns la P, durata unui glob de transformare se va mări la 35 de minute în loc de 10, în plus va exista şi o mărire a atacului fizic a caracterului transformat. Transformarea făcută de cărți monstru este identică cu cea a globurilor de transformare, dar datorită folosirii sale nelimitate, veți provoca mai puține daune decât o transformare cu o glob de transformare.

Notă: Nu te poţi transforma într-un monstru care are mai mult de 15 nivele deasupra ta! (!)Unii șefi ai Templului Zodiacului sunt capabili să aplice Transformarea ca stare negativă, forțează transformarea jucătorului într-un câine sălbatic (timp de 1 minut). Nu există o vindecare directă pentru aceasta, transformarea nu poate fi anulată cu niciun obiect, nici măcar cu un alt glob de transformare (va apărea observația că suntem deja transformați). În cazul în care personajul este deja transformat printr-un glob, acest debuff va suprascrie vechiul glob, anulându-și efectul, deci la sfârșitul statusului negativ, va reveni la normal, ca și cum s-a expirat globul activat. Cea mai bună metodă ar fi un relog (dacă nu sunteți ultimul la run și dacă nu este grupa pe dvs. deoarece se va muta pe altcineva). Sfaturi:

  • Toate abilitățile buff sunt dezactivate odată cu transformarea. Cu toate acestea, pot fi reaplicate de jucători terți (Șaman, Lycan).
  • Toate bonusurile de atac cu o sumă fixă și nu un procent sunt anulate, chiar dacă sunt activate după transformare, ca exemplu o rouă albastră. Chiar și cele furnizate de misiunile biologului Chaegirab vor fi resetate: în special Globuri de Gheață și cele furnizate de Seon-Pyeong, dacă este cazul.
  • Personajul câștigă + 300% valoare de atac folosind un glob de transformare cu abilitatea la P (sau își mărește de 4x atacul). Acest bonus este mai mic dacă transformarea provine din capacitatea sistemului de carduri Monstru.
  • Indiferent de clasă, singura statistică care mărește atacul transformat, pe lângă efectul multiplicativ al Dexterității asupra armei, este Puterea.
  • Activarea Aurei Sabiei se va întoarce împotriva ta. Odată ce durata skillului expiră, vei simţi că atacul îţi scade extrem de mult, şi asta e o problemă mare.
  • Corpul rezistent se poate activa fără ezitare, în pofida transformării. De îndată ce efectul skillului dispare, apărarea va reveni la normal, nu va fi mai mică.

Atenţie: Modificarea poate să influențeze valoarea de apărare caracterului tău!

Tabelul calității Globurilor de Transformare

Imagine Tip Glob de Transformare Metine Şefi Experienţă
Lupii (toate tipurile) Lup Gri, Lup Alpha, etc. Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Urșii (toate tipurile) Urs Grizzly, etc Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Tigrii (toate tipurile) Tigru, Tigru Flămând Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Globul Transformării.png Infanterist Sălbatic Globul Transformării Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Globul Transformării.png Sălbatic Devotat Globul Transformării Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Fanatici (toate tipurile) Fanatic brutal Fanatic întunecat, etc. Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Orci (toate tipurile) Orc Negru etc Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Maimuțe (toate tipurile) Gorilă Soldat etc. Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Globul Transformării.png Mistreț Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Globul Transformării.png Câine sălbatic Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png
Globul Transformării.png Păianjen Otrăvitor Mic V2 Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png Tick.png