Zonă de Război

Zonă de Război.jpg


FlagNeutral.png Zonă de Război
INFORMAȚII
O Zonă de Război este o hartă cu pvp liber pentru toți, unde regatul, breasla și alte alianțe nu au niciun rol. Spiritul tău de luptător este tot ceea ce contează. Luptă împotriva altor jucători și arată tuturor cine este cel mai puternic.


 • Cum pot intra într-o Zonă de Război?

Pe marginea hărții mici ai un simbol în forma literei ‘B’ sau ‘E’.

Apasă pe această literă și va apărea un meniu al Zonei de Război ce conține informații importante ce ar trebui citite. În partea dreaptă de jos este un buton pentru a intra în Zona de Război. Accesarea acestui buton te va transporta intr-o Zonă de Război în câteva secunde.
Zona de Război este deschisă de mai multe ori pe zi. Timpul deschiderilor poate fi vizualizat la Gardian Zona de Război

 • Ce ar trebui să știu?

Singurul lucru pe care trebuie să-l ții minte este că toți sunt acolo să te vâneze. Când omori un alt jucător vei obține un punct de luptă.
Dacă litera ‘E’ lucește înseamnă că are loc un eveniment și pe durata acestuia vei obține 2 puncte de luptă per omor.

 • Ce se întâmplă dacă mor?

Dacă mori într-o Zonă de Război trebuie să știi că vei pierde jumătate din punctele de luptă acumulate. Punctele de Luptă scăzute se vor rotunji în minus. Dacă ai 5 puncte de luptă acumulate, vei rămâne cu 2 puncte după ce mori. Cu cât mori mai des într-o Zonă de Război, cu atât timpul de reînviere este mai mare. Dacă răbdarea nu este unul dintre punctele tale forte, poți să folosești obiectul Reîncarnare pentru a învia instant. Acest obiect poate fi obținut de la Gardian Zona de Război. Folosind ‘Reîncarnare’ sau alegând ‘Restartează în oraş’, vei învia cu 100% puncte de lovitură, în caz contrar vei avea doar 50% puncte de lovitură.

Nu vei pierde sau câștiga experiență sau puncte de rang.

 • Pentru ce am nevoie de puncte de luptă?

Numărul de puncte adunate poate fi văzut la magazinul de la Gardian Zona de Război; tot de aici pot fi schimbate pe diferite cufere. Puteţi cumpăra obiecte de la Gardian Zonă de Război doar în valoare de 100 de puncte /zi.
Acestea pot conține armuri, arme, accesorii, Cufăr Misterios și multe altele. Există de asemenea un rang săptămânal și unul total. Cu cât aduni mai multe puncte cu atât mai sus vei ajunge în clasament.

 • Cum pot părăsi o Zonă de Război?

Poți părăsi Zona de Război oricând. Insă acest lucru depinde dacă aveti sau nu puncte de luptă acumulate:

  • Fără puncte de luptă:

Poți să părăsești Zona de Război imediat apăsând pe simbolul de pe marginea hărții mici.

  • Sub 5 puncte de luptă:

Dacă un jucător care și-a anunțat retragerea din Zona de Război este omorât și scade sub 5 puncte de luptă, va putea părăsi Zona de Război în 15 secunde. Nu trebuie să se reînvie.

  • Cu puncte de luptă:

Poți să părăsești Zona de Război imediat apăsând pe simbolul de pe marginea hărții mici. De îndată ce faci asta, o săgeată deasupra capului te va marca în timp ce aștepți să părăsești Zona de Război. Orice jucător care te va omorî în acest timp, va acumula 5 puncte de luptă (sau 10 puncte de luptă dacă în acel timp are loc un eveniment). Treaba ta este să mai supraviețuiești încă 2 minute în Zona de Război și să scapi cu punctele de luptă intacte.

Dacă mori în cele 2 minute, retragerea ta din Zona de Război se va întrerupe și vei pierde 50% din punctele de luptă. După aceasta, vei putea să îți anunți din nou retragerea din Zona de Război.

Dacă încerci să părăsești Zona de Război apasând pe Schimbă caracterul, închizând clientul sau folosind alte mijloace, vei pierde automat toate punctele de luptă.

 • De ce nu pot scrie sau citi nimic în Zona de Război?

Această caracteristică este dezactivată în Zona de Război. Nu sunt vizibile informații despre jucători, nu poți negocia, folosi mounți sau cai.

 • Ce nivel trebuie să am pentru a intra într-o Zonă de Război?

Toți jucătorii de nivel 50 sau mai mare pot intra într-o Zonă de Război.

 • Pot avea șanse împotriva jucătorilor de nivel 120 la nivelul 50?

Da, fiecare caracter de nivel 50 poate să aibă o șansă împotriva jucătorilor de nivel mare. Înainte de a intra, termină misiunea de la Gardian Zona de Război și iți va da 3 licori speciale după terminarea acesteia. Licorile pot fi folosite numai în Zonă de Război. Îți vor crește punctele de lovitură și vor echilibra valorile de atac și apărare.
Efectul de sângerare și otrăvire va afecta numai valorile de bază, nu produce efecte în funcție de valoarea PV-ului dacă a fost folosită o Licoare de Luptă.
Toate abilitățile jucătorilor sunt setate la ‘Maestru Perfect’ în Zona de Război.

 • Când se resetează rangurile săptămânale?

Rangurile săptămânale se resetează în fiecare duminică la miezul nopții (ora server). Top trei rang jucători vor primi o medalie ce apare deasupra caracterului, iar aceasta va indica rangul obținut.

 • În Zona de Război pot doar să mă bat?

Pe lângă luptă, poți să pescuiești sau să minereşti (minereurile nu vor purta nume, vor putea fi colectate de oricine). Dar amintește-ți că vei putea fi atacat în orice moment.

Harta Interactivă
Metine
Monștri
NPC
Nu se găsesc metine în această hartă.
Nu se găsesc monștrii în această hartă.
Nu există nici un NPC în această hartă.
Zăcăminte


Alte informații
Distribuție Monștri
Zona de spawn a metinelor

Nu există o imagine cu distribuția monștrilor.

Nu există o imagine cu zonele de respawn a metinelor

Zone de Legătură
Bătrân
Teleporter
Nu sunt zone de legătură cu această hartă.
Nu poti ajunge in această zonă de la Bătrân
Nu poti ajunge in această zonă de la Teleporter