Despre „Captcha”

Siturile web care acceptă contribuții din partea publicului, precum acest wiki, sunt de obicei victime ale persoanelor care folosesc unelte automate pentru a introduce legături către multe alte situri. Deși aceste legături de spam pot fi îndepărtate, acest lucru reprezintă o bătaie de cap semnificativă.

Uneori, mai ales la adăugarea de noi legături web într-o pagină, situl wiki vă poate arăta o imagine cu un text colorat sau distorsionat și veți fi rugat să introduceți cuvintele indicate. Întrucât rezolvarea acestei cerințe este dificil de automatizat, ea permite majorității persoanelor reale să-și trimită contribuțiile și va opri majoritatea atacatorilor.

Din nefericire, această metodă îi poate deranja pe utilizatorii cu probleme vizuale sau care folosesc navigatoare bazate pe text sau sunet. În acest moment nu avem o alternativă audio disponibilă. În cazul în care această practică vă împiedică în mod neașteptat să faceți contribuții legitime, vă rugăm să contactați administratorii sitului.

Apăsați butonul „Înapoi” al navigatorului pentru a vă reîntoarce la pagina de editare.

Trebuie ca browserul dumneavoastră să accepte cookie-uri pentru ca aceasta să funcționeze.