Palatul Regelui Dragon Tyolduran

Rege Dragon Akzadur Header.jpg


FlagNeutral.png Palatul Regelui Dragon Tyolduran
INFORMAȚII
 • Palatul Regelui Dragon Tyolduran este temnița breslei accesibilă de la nivel 35.
 • Temnița poate fi accesată prin intermediul Păstrătorului de Medalii folosind 10x
  Background.png
  Cheie Roială.png
  Cheie Roială.
 • Finalizarea cu succes a temniței va câștiga 50.000 EXP pentru breaslă și 350 de Medalii ale Vitejiei pentru fiecare membru care a participat, cu condiția să fie prezenți în camera regelui.
 • Această temniță este accesibilă o dată pe săptămână pentru breaslă. Are particularitatea de a permite accesul tuturor membrilor breslei, pentru maximum 90 de jucători în același timp, nivelul necesar fiind level 70. Nu se poate călări. Dacă jucătorul moare, în prima cameră, obligatoriu se va da automat Restart Aici. Dacă jucătorului i s-a înnegrit clientul sau i s-a inchis jocul, el se poate reconecta în timp de 1 minut altfel va fi dat oraș.
 • Nici un monstru nu dropeaza obiecte cu excepția șefului final.
 • Temnița este alcătuită din două camere:

Prima cameră

Obiectiv: ucideți toți monștrii din cameră.

Imediat ce intri în această cameră, va începe un cronometru de o oră după care temnița va eșua și vei fi teleportat afară. Aceasta este caracterizată prin numărul mare de monștrii de tip Ochao care se bazează pe Vânt elemental.png Rezistență vânt şi Puterea Vântului. După câteva secunde, aceștia vor reapărea din nou, de pănă la treizeci de ori. După ce au fost uciși toți monștrii va apărea portalul spre a doua cameră. Se recomandă
Background.png
Talisman Vânt.png
Talisman Vânt alături de bonusul pe echipament: Tare împotriva Diavolului. Portalul nu dispare, dar va fi necesar să-l traversăm până la capătul temniței, în caz contrar, Medaliile de curaj individuale nu vor fi acordate.

Camera Regelui Dragon Akzadur

Obiectiv: Omoară-l pe Regele Dragon Ruilith și Tyolduran.
Cea de-a doua cameră conține pe Regele Dragon Ruilith care se bazează pe Foc elemental.png Rezistență la foc și Puterea Focului, pe Tyolduran alături de multe grupuri de Ochao. Monștrii vor continua să se refacă pentru o perioadă deci ar fi recomandat să îî mutați într-un colț, dacă este posibil, chiar dacă sala este mică sau să folosiți pe cineva pentru a-i plimba sau ține în timp ce grupul atacă șefii.
Este necesară realizarea acestei temnițe cu un număr mare de jucători care provoacă daune semnificative șefilor, datorită rezistenței ridicate a acestora.

Harta Interactivă

Palatul Regelui Dragon Akzadur Harta.png

Metine
Monștri
NPC
Nu se găsesc metine în această hartă.
Nu există nici un NPC în această hartă.
Zăcăminte
Nu se găsesc zăcăminte în această hartă.


Alte informații
Distribuție Monștri
Zona de spawn a metinelor

Nu există o imagine cu distribuția monștrilor.

Nu există o imagine cu zonele de respawn a metinelor

Zone de Legătură
Bătrân
Teleporter
Nu poti ajunge in această zonă de la Bătrân
Nu poti ajunge in această zonă de la Teleporter