Pagubă Medie


Bonusul Pagubă Medie crește procentajul de pagubă ce poate fi făcut de către un personaj prin atacurile normale (cu sabia, pumnul). Pentru a calcula paguba medie, acest Bonus se comportă ca și bonusul de Tipul III.

Nu crește paguba produsă de către magii. Bonusul Pagubă Medie se găsește ca și bonus prestabilit pe Armele de nivel 30, 75 și 105 (cu excepția Ghearelor de Șoim ale Lycanilor care sunt de nivel 70), pe cerceii de Smarald și pe Piatra Rubin din sistemul de Alchimie.

Armele sunt :

Paguba medie se mai gasește pe armele ajutătoare găsite în Cufărul Ucenic.


Pe Armele menționate mai sus, bonusul "Pagubă Medie" se gasește doar în prezența bonusului "Pagubă Abilități" (și invers). Incrementarea Pagubei Medii este mai mică decăt incrementarea Pagubei Abilității, având în vedere că magiile produc pagube superioare în comparația simplelor atacuri medii, bonusul Pagubei Medii este mai ridicat decât cel al Pagubeii Abilității. Practic, este mult mai rar un bonus +25% Pagubă Abilității în comparație cu +25% Pagubă Medie care poate depași cu ușurință +40%. Bonusul Pagubă Medie pe o armă poate varia de la -60% la +60% (valori descoperite până în prezent).

Cum putem calcula Paguba Medie

Paguba Medie se adaugă la Paguba Corporală de bază, și se pot calcula cu o formulă ușoară:


Paguba Totală = Paguba de Bază + (Paguba de Bază X Paguba Medie)\100


Exemplu: dacă avem o pagubă de Bază de 100 și 10% Pagubă Medie, paguba finală va fi (fără a calcula apărările adversarului) 110.

Voci Corelate