Lycan

< Metin2Wiki < Lycan


Lycanii sunt creaturi formidabile, lupi infectați cu un virus necruțător ce îi face să-și piardă formă reală având parte de mutații genetice, devenind astfel bestii. Datorită puterii lor inimaginabile și instinctelor formidabile, sunt excepționali pentru lupta de aproape. Neînfricați când este vorba de conflicte, vor fi mereu în prima linie a luptei.

Lycan.png

Recomandări Status

Statusurile cele mai utile pentru Lycan sunt VIT şi INT. Dacă vrei un caracter mai tanky, mergi de la început 3:1 VIT şi INT, daca vrei sa ai valoarea atacului ridicată la început foloseşte 1:1 INT VIT, asta în mod normal. Nu uita că INT afectează skill-urile, Sufletul Lupului Roşu fiind cel mai important skill al lycanului.


Recomandări Abilităţi

La început ar trebui investite toate punctele în Sufletul Lupului Roşu, regula cum că buffurile sunt mereu primele aplicându-se şi aici. Apoi investind egal în cele 4 skill-uri de damage, celălalt buff (Sufletul Lupului Indigo) fiind util doar la nivel mare (aproape esenţial pentru V4), 1:1:1:1 e cel mai bine. Dar dacă vrei să excelezi in lovituri critice din punct de vedere PvM mai bine, adaugă puncte pe Sfâşie.

Specificații

Subclase

  • Instinct
Lycan
Imagine Competență Descriere
Sufletul Lupului Roșu.png Sufletul Lupului Roșu Posedat de sufletul unui lup roșu.
Sufletul Lupului Indigo.png Sufletul Lupului Indigo Crește viteza de atac și de eschivă a întregului grup.
Sfâsie.png Sfâsie Doboară-ți adversarul cu un suflu puternic.
Suflul Lupului.png Suflul Lupului Atacă-ți oponentul cu un suflu puternic.
Dinții Lupului.png Dinții Lupului Rupe armura oponentului.
Săritura Lupului.png Săritura Lupului Atacă-ți oponentul printr-un salt.
Talon Storm.png Furtună Iute Atac rapid în faţă cu efect vortex.