Grad

Informații generale despre grad

Sistemul punctelor de grad este pentru a arăta caracterul unui jucător, dacă acesta este 'bun' sau 'rău'.

Grad Puncte de Grad
Cavaler Între 12,000 și 20,000
Nobil Între 8,000 și 11,999
Bun Între 4,000 și 7,999
Prietenos Între 1,000 și 3,999
Neutral Între 0 și 999
Agresiv Între -1 și -3,999
Dezonorat Între -4,000 și -7,999
Răutăcios Între -8,000 și -11,999
Crud Între -12,000 și -20,000

Pentru uciderea monștrilor se obțin astfel puncte de grad. Cât timp caracterul dvs. este înafara zonei de protecție acesta va primi în mod automat puncte de grad. Astfel, cei cu grad pozitiv vor primi 1 punct de grad la fiecare 2 minute, iar cei cu grad negativ până la 6 puncte pe minut.

Pentru afișarea punctelor de grad puneți mouse-ul pe numele caracterului dvs. în fereastra specifică acestuia (disponibilă in-game prin apăsarea tastei C).

Punctele de grad negative se dobândesc prin uciderea pe modul "liber" a altor jucători ai regatului tău sau dacă un membru al grupei face acest lucru. Prin duele nu se pierd puncte de grad.

Dacă jucătorul in cauză are gradul negativ și nivelul caracterului 50(+) exista șansa să îi pice iteme din inventar, lucru care poate fi prevenit cu

Background.png
Inelul lui Lucy.png

Inelul lui Lucy. Cu toate acestea, un jucător cu gradul crud încă mai prezintă șansa de a pierde iteme in cazul morții acestuia.

Itemele personalizate nu pot fi pierdute din inventar prin acest mod!

Pentru ridicarea competenţelor cu ajutorul unei

Background.png
Piatra Sufletului.png

Pietre a Sufletului vor fi necesare puncte de grad. De la G1 la G2 se vor sustrage din gradul jucatorului în caz de reușită 1000 puncte de grad. Cu fiecare pas, pentru urcarea competenţei la nivelul următor vor fi necesare cu 500 de puncte mai mult. Dacă gradul jucatorului este negativ vor fi necesare de două ori mai multe puncte de grad.


Grad pozitiv

Dacă ai grad pozitiv crește șansa de a dropa obiecte. Cu cât este mai mare gradul, cu atât este șansa mai mare de a dropa un obiect. Gradul pozitiv poate crește și șansa de a citi cu succes Cartea Abilităţii sau Piatra Sufletului.

Grad Șansa de drop crescută cu
Cavaler 5%
Nobil 3%
Bun 2%
Prietenos 1%

▲ To the top ▲

Grad Negativ

Pentru cei cu grad negativ sau neutru există diverse posibilități pentru acumularea rapidă a punctelor de grad precum:

În caz că un membru al grupului dvs. pierde puncte de grad prin omorârea unui membru al regatului acestuia folosind modul "liber" punctele de grad pierdute vor fi scăzute de la fiecare jucător al grupei într-un număr egal cu numarul de puncte de grad pierdute împărțite la numărul de membrii ai grupei.


Grad Probabilitatea de a pierde un item din inventar Numărul de iteme din inventar ce se pot pierde Probabilitatea de a pierde un item echipat Numărul de iteme echipate ce se pot pierde
Agresiv 20% 1-5 5% 1
Dezonorat 40% 1-10 10% 2
Răutăcios 60% 1-20 30% 3
Crud 80% 1-40 40% 4

▲ To the top ▲

 • Folosiți
  Background.png
  Inelul lui Lucy.png
  Inelul lui Lucy pentru evitarea pierderii de iteme pe grad negativ. În cazuri rare, pentru cei de Grad Crud, este posibil sa piardă atât
  Background.png
  Inelul lui Lucy.png
  Inelul lui Lucy cât și obiecte.
 • Background.png
  Mantia Evadatului.png
  Mantia Evadatului nu vă protejează împotriva pierderii de iteme pe grad negativ.