Eventul de Crăciun (2022)

Eventul de Crăciun (2022).jpgEventul de Crăciun (2022)

 • Pe măsură ce cortina se lasă treptat pe un alt an de succes din Metin2, nu mai este timp să devenim nostalgici și sentimentali în fața șemineului. În schimb, avem un alt ‘Decembrie Demonic’ cu noi evenimente pline de acțiune și tone de pradă fantastică. Bucură-te de petrecere!

Calendar de Advent Metin2

Conectează-te în joc în fiecare zi și vizitează magazinul de obiecte pentru a debloca surprizele din Calendarul de Advent. În spatele fiecărei uși vei găsi un Cufăr Advent ce conține un obiect aleatoriu care te va ajuta în aventurile tale!

Ține minte: Calendarul poate fi deschis de către jucătorii care au finalizat misiunea ‘Cercetarea Biologului (Dinte de Ork)’ care necesită nivelul 30.

 • Start eveniment: 1 decembrie 2022, la miezul nopții (CET)
 • Sfârșit eveniment: 24 decembrie 2022 la 11:59 PM (CET)

Evenimente de Crăciun

 • Cineva a furat ciorapii lui Moș Crăciun. De fapt, acesta plănuia să-și ascundă cadourile în interiorul lor. Ajută-l să găsească cât mai multe șosete! Ajută-l să salveze Crăciunul și vei fi recompensat pe măsură.

Vei rămâne uimit de bradul de Crăciun decorat extraordinar, mai mare și mai frumos ca niciodată, deoarece își arată splendoarea festivă chiar în marea piață.

 • Start eveniment: 1 decembrie 2022, la miezul nopții (CET)
 • Sfârșit eveniment: 11 ianuarie 2023 la 11:59 PM (CET)

Eveniment Fulg de Nea

 • Acesta este un alt eveniment plin de bucurie. Obține bonusul Vrajă Fulg de Nea și obține Cutia Masivă Fulg de Nea plină cu recompense prețioase!
 • Start eveniment: 1 decembrie 2022, la miezul nopții (CET)
 • Sfârșit eveniment: 15 decembrie 2022 la 11:59 PM (CET)
Bug.png Atenție!

Pentru jucătorii de la nivel 60.

Vrajă Fulg de Nea

Există trei moduri pentru a activa Vraja Fulg de Nea:

 1. Învinge monștri între nivelurile 1 și 4. Aceștia îți vor oferi 4 ajutoare diferite și astfel vei declanșa Vraja Fulg de Nea imediat ce le vei avea pe toate.
 2. Vorbește cu Moș Crăciun în perioada Evenimentului de Crăciun și obține misiunea de a-i aduce 5 Șosete. Ajută-l să activeze Vraja Fulg de Nea.
 3. Vorbește cu Moș Crăciun în perioada Evenimentului de Crăciun și obține misiunea de a-i aduce 6 pahare de Vin Fiert. Ajută-l să activeze Vraja Fulg de Nea.
 • Are o durată de 24 de ore.
 • Vraja fulg de nea oferă, de asemenea, diverse avantaje:
Sub nivelul de campion 1 De la nivelul 1 campion
Tare împotriva monștrilor 3% Tare împotriva monștrilor 5%
Sansa de drop obiecte 5% Sansa de drop obiecte 10%
30% EXP 50% EXP

Baghetă Fulg de Nea

 • Cu Vraja Fulg de Nea activă, poți primi următoarele obiecte (5x la fiecare 24 de ore): 12 Bulgări de Zăpadă și 12 Crenguțe Om de Zăpadă. Schimbă 12 Bulgări sau 12 Crenguțe pentru 1 Baghetă Fulg de Nea.
 • Această baghetă poate fi folosită pentru a transforma monștrii din aria ta de nivel în Oameni de Zăpadă. Învinge un Om de Zăpadă pentru a avea șansa de a obține o Cutie Masivă Fulg de Nea. Reține că bagheta are un timp de calmare de 30 de minute și nu poți transforma șefii sau pietrele Metin. De asemenea, nu poți transforma monștri în anumite temnițe și pe hărți de evenimente.
 • Bagheta poate fi schimbată și pentru companioni loiali prin interfața de UI a evenimentului. Schimbă 15 Baghete Fulg de Nea pentru un mount sau un însoțitor.
  • Mountul Comet Fulg de Nea: +1,500 PV, putere împotriva monștrilor +15%, 2 zile
  • Însoțitorul Bambi Fulg de Nea: +5% șansa la lovitură critică, +5% lovitură pătrunzătoare, 2 zile
 • Ambii companioni oferă un bonus de set de +50% EXP și putere împotriva Pietrelor Metin +3%.
 • Recompense pentru Bulgări de Zăpadă:
Obiecte necesare Răsplată Descriere
Background.png
Bulgăre de zăpadă.png
Bulgăre de zăpadă (x12) ,
Background.png
Crenguța Om de Zăpadă.png
Crenguța Om de Zăpadă (x12)
Background.png
Baghetă Fulg de Nea.png
Baghetă Fulg de Nea
5 buc. la 24 de ore
Background.png
Baghetă Fulg de Nea.png
Baghetă Fulg de Nea (15x)
Background.png
Bambi Fulg de nea.png
Bambi Fulg de nea
3 buc. în timpul evenimentului
Background.png
Baghetă Fulg de Nea.png
Baghetă Fulg de Nea (15x)
Background.png
Comet Fulg de nea.png
Comet Fulg de nea
3 buc. în timpul evenimentului

Cutie Masivă Fulg de Nea

Eveniment Festiv Okey

 • O să ai nevoie de un
  Background.png
  Set Carduri Okey.png
  Set Carduri Okey şi de 30.000 Yang pentru a juca. Scopul jocului este să faci cât mai multe puncte pentru a obţine unul dintre cele 3 Cufere Okey.
 • Cele mai multe puncte le poţi obţine când ai cărţi de aceeaşi culoare şi numere cât mai mari, spre exemplu 6,7,8 toate de culoarea roşu o să îţi aducă un punctaj de 100.
 • Cuferele sunt primite în funcţie de punctaj astfel:
 • Start eveniment: 1 decembrie 2022, la miezul nopții (CET)
 • Sfârșit drop: 24 decembrie 2022 la 11:59 PM (CET)
 • Sfârșit eveniment: 25 decembrie 2022 la 11:59 PM (CET)

Decorațiuni de Crăciun

 • Vizitează satele celor trei regate în perioada Crăciunului. Locuitorii acestora au pus decorațiuni festive și bannere de Crăciun.
 • Start eveniment: 1 decembrie 2022, la miezul nopții (CET)
 • Sfârșit eveniment: 11 ianuarie 2023 la 11:59 PM (CET)

Expediție Primordis

Explorează Tărâmul Aurului în Expediția Primordis! Luptă împotriva monștrilor preistorici într-o regiune sumbră, uitată de lume, care este la fel de neprimitoare ca și locuitorii săi. Singurul loc mai liniștit pe care îl vei găsi este în oazele sale. Dar nu pierde prea mult timp cu odihna – există fructe prețioase care așteaptă să fie colectate!

 • Start eveniment: 2 decembrie 2022, la miezul nopții (CET)
 • Sfârșit eveniment: 4 decembrie 2022 la 11:59 PM (CET)
Bug.png Atenție!

De la nivelul 70 pe toate serverele. Recompensă: 2x Cufăr de Bijuterii

Începe Expediția

Misterioșii Gardieni Primordis au început să apară în întreaga lume. Învinge-i și există șansa să apară un portal misterios care duce pe Tărâmul Aurului. Concentrează-te pe Gardienii de pe noul continent, deoarece portalul apare garantat acolo.

Pe Tărâmul Aurului te vei lupta printre 12 niveluri, câștigând Fructe Amare și Fructe Aurii. Acestea din urmă pot fi folosite pentru a câștiga premii grozave în minijocul nostru.

Bătălie pe Tărâmul Aurului

 • Distruge Statuile Primordis de pe fiecare nivel și învinge monștrii care apar după aceea. La nivelurile superioare, vei găsi și Turnuri Canonadă, care te vor ucide dacă nu ești protejat cu Tichete Anti-Bombe.
 • Pe parcursul expediției, s-ar putea să dai și peste un inamic special sub forma unui Goldirex - cu cât nivelul la care te afli este mai mare, cu atât este mai probabil să apară. Învinge-i pentru a obține și mai multe Fructe Aurii!
 • La fiecare 3 niveluri vei avea șansa de a te recupera într-o oază. Vei găsi acolo un comerciant care vinde obiecte utile în schimbul unor Fructe Amare. Sfat: asigură-te că te vei aproviziona cu Tichete Anti-Bombe!
 • Ai 3 încercări la fiecare 24 de ore pentru a finaliza cât mai multe niveluri.

Vânătoarea de Fructe Aurii

Vânătoarea de Fructe Aurii este un minijoc pe care îl poți juca după ce ai colectat suficiente Fructe Aurii de pe Tărâmul Aurului. Scopul jocului este de a întoarce cel puțin două cărți Fructe Aurii. Dacă ai succes, vei primi 2x Cufăr de Bijuterii drept recompensă.

Disponibil în Item Shop:

Eventul de Crăciun (2022)-IG.jpg


Mounți:

Roata Veseliei.jpg

Roata Veseliei

Roata este la fel ca o roată a norocului. Fiecare rotire costă o anumită sumă de Monede Dragon. Apăsând pe butonul "Învârte acum" din mijlocul roții, suma corespunzătoare va fi scăzută de pe contul tău. Pe câmpurile exterioare se află toate premiile posibile. Obiectul pe care se va opri roata va fi premiul tău.

Roata Renilor.jpg

Roata Renilor

Roata este la fel ca o roată a norocului. Fiecare rotire costă o anumită sumă de Monede Dragon. Apăsând pe butonul "Învârte acum" din mijlocul roții, suma corespunzătoare va fi scăzută de pe contul tău. Pe câmpurile exterioare se află toate premiile posibile. Obiectul pe care se va opri roata va fi premiul tău.

Roata Anului Nou.jpg

Roata Anului Nou

Ce este Roata? Roata este la fel ca o roată a norocului. Fiecare rotire costă o anumită sumă de Monede Dragon. Apăsând pe butonul "Învârte acum" din mijlocul roții, suma corespunzătoare va fi scăzută de pe contul tău. Pe câmpurile exterioare se află toate premiile posibile. Obiectul pe care se va opri roata va fi premiul tău.

Părăsești acest nivel? Apăsând butonul "Părăsești acest nivel?" te teleportezi instantaneu la nivelul 1. Poarta către următorul nivel va fi inchisa și va trebui să colectezi din nou toate cheile pentru a deschide poarta încă o dată.

Calendar de Advent 2022

Informaţii similare

 • Mai multe informaţii: