Alte obiecte

Alte obiecte

Aceste obiecte nu se încadrează în nici o altă categorie.

Imagine Item Origine Informații
Background.png
Pastilă de Sânge.png
Pastilă de sânge Metinul Geloziei, Metinul Amarului, Metinul Lăcomiei, Metinul Întunericului, Metinul Sufletului, Metinul Umbrei, Metinul Diavolului, Metinul Morții, Metinul Crimelor, Metin Pung-Ma, Metin Ma-An, Metin Tu-Young, Metin Jeon-Un, Metinul Tristeții, Metinul Cărbunilor, Metinul Furiei, Metinul Vanității, Metinul Nenorocirilor, Metinul Răzbunării, Ladă Oberork, Lada Reginei Păianjen, Lada Țestoasei de Deșert, Ladă Nouă Cozi, Lada Regelui Focului, Lada Tigrului Galben, Lada Regelui Demonilor Pastilă din sânge de cerb. Are un puternic efect halucinogen. (puteți redistribui un punct de status cu ajutorul ei)
Background.png
Sigiliu Mistreț de Luptă.png
Sigiliu Mistreț de Luptă Cufărul Misterios, Roata destinului În timp ce îl călărești, primești Bonus 20% Puternic Împotriva Monștrilor
Background.png
Piatră Însângerată.png
Piatră Însângerată Răsplata misiunii În Grotă Necesară pentru a intra în Grota Exilului.
Background.png
Artificii chinezeşti.png
Artificii chinezeşti Tombola sau Item Shop Artificii chinezești.
Background.png
Amuleta Zeului Dragon.png
Amuleta Zeului Dragon Produsă de către Heuk-Young. Această bucată de bijuterie galbenă poate scurta drumul către Grota Exilului.
Background.png
Lovitură Pătrunzătoare.png
Lovitură Pătrunzătoare Căpitanul îți dă 3 ca recompensă pentru misiunea Ajutorul pentru război. Crește șansa unei lovituri pătrunzătoare cu 20% timp de 10 minute.
Background.png
Cerc de Artificii.png
Cerc de Artificii Item Shop. Un cerc format din scânteile artificiilor.
Background.png
Artificii de Crăciun.png
Artificii de Crăciun Folosite în timpul evenimentelor, pot fi cumpărate de la NPC. Artificiile de Crăciun sunt mai magnifice decât cele care se lansează în mod obişnuit.
Background.png
Artificii (Albastru).png
Artificii (Albastru) Folosite în timpul evenimentelor, pot fi cumpărate de la NPC. Luminează cerul în timpul unui spectacol de artificii.
Background.png
Artificii (Verde).png
Artificii (Verde) Folosite în timpul evenimentelor, pot fi cumpărate de la NPC. Luminează cerul în timpul unui spectacol de artificii.
Background.png
Artificii (Alb).png
Artificii (Alb) Folosite în timpul evenimentelor, pot fi cumpărate de la NPC. Luminează cerul în timpul unui spectacol de artificii.
Background.png
Artificii (Galben).png
Artificii (Galben) Folosite în timpul evenimentelor, pot fi cumpărate de la NPC. Luminează cerul în timpul unui spectacol de artificii.
Background.png
Artificii (Mov).png
Artificii (Mov) Folosite în timpul evenimentelor, pot fi cumpărate de la NPC. Luminează cerul în timpul unui spectacol de artificii.
Background.png
Marmură de pescuit.png
Marmură de pescuit Poate fi cumpărată de la Pescar. Acest glob magic îți arată ce s-a prins în cârligul undiței.
Background.png
Perg. Piatra Spiritului.png
Pergament Piatră Stafie Orc Mare Vrăjitor, Orc Elite Vrăjitor, Despot Întunecat Înlătură pietrele de pe armă sau armură. După înlăturare, în locul pietrelor apar cioburi.
Background.png
Piatră Hieroglifă.png
Piatră Hieroglifă Random drop of all monsters Used for events to exchange for items at Heuk-Young.
Background.png
Cheie de Aur.png
Cheie de Aur Bestial Maniac, Bestial Archer, Bestial Soldier, Bestial Specialist, Plagued man, Red Ghost Tree, Black Storm Joh-Hwan, Red Dryad A crafted from gold key. Opens Gold Treasure Box and Gold Treasure Box+.
Background.png
Bucată de aur.png
Bucată de aur Cufăr Auriu pt. Comori+, Cufăr Auriu pt. Comori, Cadoul pentru Chaegirab Bucată de aur care nu a fost prelucrată niciodată. De vinde în magazin la un preț mare.
Background.png
Vrajă karma 1.png
Vrajă karma 1 you get to the old woman for 20,000 Yang when they predicted pitch Vrajă folosită de budişti ca protecţie împotriva ghinionului. (Durată: 8 ore)
Background.png
Iarba Maimuţei Uşoare.png
Iarba Maimuţei Uşoare Maimuță de Piatră O iarbă legendară prin care începătorii o pot folosi pentru a reînvia caii.
Background.png
Iarba Maimuţă Normală.png
Iarba Maimuţă Normală Maimuță Umblătoare O iarbă legendară prin care călăreţii intermediari o pot folosi să acapareze caii pentru bătălie.
Background.png
Iarba Maimuță Puternică.png
Iarba Maimuță Puternică Maimuță Lord O plantă legendară cu care călăreții avansați pot primi caii de armată.
Background.png
Lovitură Critică.png
Lovitură Critică Recompensă de la Căpitan în urma finalizării misiunii Ajutorul pentru război Crește șansa unei lovituri critice cu 20% timp de 10 de minute.
Background.png
Foc de Tabără.png
Foc de Tabără Poate fi cumpărat de la Pescar. Lemn cu care poţi aprinde un foc de tabăra.
Background.png
Sticlă Goală.png
Sticlă Goală 10 bucăţi pot fi cumpărate de la Magazinul General pentru 150,000 Yang. Se foloseşte pentru producţia de licori.
Background.png
Medalia Dragonului.png
Medalia Dragonului Recompensă primită de la Uriel Te apără de normala pierdere a punctelor de experienţă când reînvii un caracter la locul morţii lui.
Background.png
Inel de Aur.png
Inel de Aur Cufăr Auriu Comori, Pescuit Un simplu inel de aur. El poate fi vândut în magazin la un preţ ridicat.
Background.png
Tichet de Călărie.png
Tichet de Călărie Primit ca recompensă în urmă finalizării unor misiuni. Poţi călări un ponei pentru un anumit timp dacă arăţi harta grăjdarului.
Background.png
Medalie de Cal.png
Medalie de Cal Toţi monştrii din Temnița Maimuțelor Începător, Temnița Maimuțelor Normal şi Temnița Maimuțelor Expert Grăjdarul are nevoie de Medalie pentru a înregistra rezultatele calificărilor.
Background.png
Fân.png
Fân Drop alternativ începând cu nivelul 25. Fân pentru hrana unui cal începător.
Background.png
Morcov.png
Morcov Drop alternativ începând cu nivelul 35. Hrana preferată a unui cal avansat.
Background.png
Ginseng Roşu.png
Ginseng Roşu Drop alternativ începând cu nivelul 50. Ginseng înăbuşit. Hrană pentru caii profesionişti.
Background.png
Pergamentul Războiului.png
Pergamentul Războiului Purchased from Taurean as a reward for the Level 59 Quest. Item-improvement manages (to 100%). Applicable only if objects +0 to +3.
Background.png
Piatra Cheie.png
Piatra Cheie Folosită pentru a deschide un Sigiliu vechi O aură de energie înconjoară această piatră. Funcționează împotriva sigiliului de magie
Background.png
Binecuvântarea magiei.png
Binecuvântarea magiei Primită în urma finalizării unei misiuni de la Uriel, sau în Item Shop. Binecuvântare care îţi regenerează toate punctele de mana pe loc.
Background.png
Binecuvântarea dragonului.png
Binecuvântarea dragonului Primită în urma finalizării unei misiuni de la Uriel, sau în Item Shop. Binecuvântare care îţi regenerează toate punctele de viaţă şi toate punctele de mana pe loc.
Background.png
Binecuvântarea vieții.png
Binecuvântarea vieții Primită în urma finalizării unei misiuni de la Uriel, sau în Item Shop. Binecuvântare care îţi regenerează toate punctele de viaţă pe loc.
Background.png
Cheie de Argint.png
Cheie de Argint Ice Man, Flame Ghost, Snake Swordman, Black Wind Archer, Black Storm Soldier, Plagued Dog, Yeti A silver made key. Can open Silver Treasure Box and Silver Treasure Box+
Background.png
Bucată de Piatră.png
Bucată de Piatră Poate fi obţinută dintr-o Scoică. Datorită dimensiunilor mici, poate fi transportată uşor. Poate fi folosită în foarte multe feluri.
Background.png
Mantia Curajului.png
Mantia Curajului Poate fi obţinută şi ca recompensă în urmă finalizării unei misiuni, dar şi de la metine. O mantie colorată, cu care războinicii îşi arătau odinioară curajul pentru că aceasta atrăgea toţi monştrii.
Background.png
Lacrima zeiței.png
Lacrima zeiței Primită în urmă finalizării unei misiuni. Se spune că bătrânele samane consolează sufletele eroilor din Taehwas care au înfrânt răul.
Background.png
Inel de logodnă.png
Inel de logodnă Recompensa de la Femeia Bătrână: Răzbunarea pentru negustorul de inele Un inel care este purtat de către iubiţi.
Background.png
Inel de Cununie.png
Inel de Cununie Îl primeşti după Căsătorie. Inel purtat de cei căsătoriţi.
Background.png
Globul Transformării.png
Globul transformării Este dropat de monştrii în care te poţi tranforma. Cu ajutorul acestui glob poţi să te transformi într-un monstru.
Background.png
Steag Alb.png
Steag Alb Primit în urmă finalizării unei misiuni. Steagul alb semnalizează capitularea.
Background.png
Boabă Zen.png
Boabă Zen Drop alternativ Lowers the bad rank. Increases the quality rank
Background.png
Tichet Jack O'Lantern.png
Tichet Jack O'Lantern Cufărul de Halloween Tichetul Masca Jack O'Lantern poate fi schimbat la Dovleacul Jack cu o Mască Jack. Masca se va înlocui cu frizura existentă.
Background.png
Bucată de Medalie (1).png
Bucată de Medalie (1) Drop alternativ începând cu nivelul 30 în timpul Eventului Olimpic Primul fragment al Medaliei Eroilor.
Background.png
Bucată de Medalie (2).png
Bucată de Medalie (2) Drop alternativ începând cu nivelul 30 în timpul Eventului Olimpic Al doilea fragment al Medaliei Eroilor.
Background.png
Bucată de Medalie (3).png
Bucată de Medalie (3) Drop alternativ începând cu nivelul 30 în timpul Eventului Olimpic Al treilea fragment al Medaliei Eroilor.
Background.png
Bucată de Medalie (4).png
Bucată de Medalie (4) Drop alternativ începând cu nivelul 30 în timpul Eventului Olimpic Al patrulea fragment al Medaliei Eroilor.
Background.png
Bucată de Medalie (5).png
Bucată de Medalie (5) Drop alternativ începând cu nivelul 30 în timpul Eventului Olimpic Al cincilea fragment al Medaliei Eroilor.
Background.png
Pâine.png
Pâine Drop alternativ pe perioada Eventului de Vară Pâine folosită în perioada postului.
Background.png
Fruct Binecuvântat.png
Fruct Binecuvântat Istoric Un fruct extraordinar. Adună suficiente și vei primi o răsplată.
Background.png
Inelul lui Lucy.png
Inelul lui Lucy Îl poţi obţine pescuind Pe inel scrie: "Zeul Dragonilor să te binecuvânteze". Îţi scade şansa de a pierde un obiect în luptă.
Background.png
Inelul limbilor.png
Inelul limbilor Level 40 Omoară generalii vântului negru, Ladă Oberork, Cufăr Lumina Lunii În vremuri de demult realizat pentru diplomaţie. Foloseşte-l pentru a vorbi cu oameni din alte regate.
Background.png
Lingou Argint (50.000 Yang).png
Lingou Argint (50.000 Yang) Administrator Depozit Preţ 50.000 Yang
Background.png
Lingou Argint (100.000 Yang).png
Lingou Argint (100.000 Yang) Administrator Depozit Preţ 101.000 Yang
Background.png
Lingou Aur (500.000 Yang).png
Lingou Aur (500.000 Yang) Administrator Depozit Preţ 505.000 Yang
Background.png
Lingou Aur (1 Mil. Yang).png
Lingou Aur (1 Mil. Yang) Administrator Depozit Preţ 1.010.000 Yang
Background.png
Lingou Aur (2 Mil. Yang).png
Lingou Aur (2 Mil. Yang) Administrator Depozit Preţ 2.020.000 Yang
Background.png
Hartă pentru peștera Zin.png
Hartă pentru peștera Zin Ladă veche necunoscută Cu ajutor acestei hărți poți urca la etajul 8 în Turnul Demonilor.
Background.png
Cheie Bong-In.png
Cheie Bong-In Spirit nemuritor Timpul rămas (5 ore).
Background.png
Cheie Zin-Bong-In.png
Cheie Zin-Bong-In Spirit nemuritor Cu ajutor acestei chei poți urca la etajul 9 în Turnul Demonilor.
Background.png
Cheia Suflet Cristalizat.png
Cheia Suflet Cristalizat Spirit nemuritor Cheia delicată cu Suflet Albastru Cristalizat deschide poarta etajului 2 din Catacomba Diavolului.
Background.png
Roată Zimțată de Aur.png
Roată Zimțată de Aur Monştrii din Purgatoriul Iadului Urnește mecanismul ascuns la Stelele din Isfet.
Background.png
Piatră Maat.png
Piatră Maat Monştrii din Purgatoriul Iadului Zeița Dreptății, Maat luptă pentru ordine în mijlocul haosului.

▲ To the top ▲

Materiale de construcţie

Aceste materiale sunt folosite la clădirile breslei.

Imagine Obiect Unde pică? Informații
Background.png
Piatră Fundament.png
Piatră Fundament Fantoma Tigrului Galben, Spiritul Focului, Luptător de Foc, Tigru Luptător, Tigru Luptător Dur, Nouă Cozi, Ork Șef Material de construcţie pentru Clădirea Breslei.
Background.png
Placaj.png
Placaj General Brotac, Soldat Brotac, Despot brutal, Căpcăun, Regele Focului, Țestoasa Gigant, Despot întunecat mândru Material de construcţie pentru Clădirea Breslei.
Background.png
Buştean.png
Buştean Despot brutal, Golem de Gheață, Gheață Fermecată, Insectă de Gheață, Balenă Ucigașă de Gheață, Om Înghețat, Regina Păianjen, Yeti Material de construcţie pentru Clădirea Breslei.

▲ To the top ▲