Regulament Wiki

Ranguri în echipa Metin2Wiki
Echipa Metin2Wiki (M2W-T) : Administrator - Crius
Moderator - Lisbeth

Membri Metin2Wiki : Membri înregistraţi

Crearea a mai mult de un cont (Multis) este interzisă. Odată ce veţi fi descoperiţi, conturile vă vor fi suspendate.

Cine poate crea/edita?
Pagini de Utilizator : Fiecare utilizator înregistrat îşi poate edita/crea pagina proprie.(Fără Articole)

Şabloane : Doar echipa Metin2Wiki

Ghiduri: Doar echipa Metin2Wiki

Articole : Toţi utilizatorii doar cu confirmare

Echipa Metin2Wiki poate crea/edita pagini sau articole dacă este necesar. Utilizatorii care nu respectă regulamentul vor primi atenţionări iar editările le vor fi inversate.


Ştergerea articolelor / Editări
Ştergerea articolelor nu este permisă niciunui utilizator fără aceste drepturi.Totuşi un membru înregistrat poate face o cerere pentru ştergerea unui articol ataşând şi motivul. Fiecare membru are dreptul să ceară ştergerea unei pagini dar decizia finală este a echipei.
Discuţii
Membrilor le este interzisă ştergerea discuţiilor.
Avertismente
Avertismentele pot fi făcute doar de echipa Metin2Wiki. Avertismentele nu se discută public ( forum, IRC etc). Utilizatorii pot contacta persoana ce a emis avertismentul prin email.
Avertismente externe / Spam
Publicarea de reclame pentru alte jocuri, alte variante ale jocului de la alţi producători, nu este permisă şi va fi pedepsită.
Vandalism
Este interzisă publicarea intentionată de informaţii false. Utilizatorii sunt obligaţi să corecteze informaţiile greşite. Echipa Metin2Wiki are dreptul exclusiv de a determina actele de vandalism şi de a sancţiona vinovaţii.
Răspândirea/Cererea de documente/fişiere/programe ilegale
Cererea sau prezentarea de fişiere ilegale este strict interzisă. Sancţiunile vor afecta conturile utilizatorilor care încalcă regulile iar unele cazuri vor fi plasate unui Departament Legal.
Imaginile
Imaginile încărcate vor trebui folosite o perioadă de timp. Dacă legătura nu se face automat,(exemplu: Fișier:Exemplu.jpg), utilizatorul va trebui să creeze el însuşi legătura. Pentru imaginile ce nu mai pot fi folosite din diverse motive , există o aplicaţie pentru ştergere.În astfel de situaţii imaginea va fi ştearsă în 7 zile. Echipa Metin2Wiki îşi rezervă dreptul de a şterge imagini când consideră că este necesar.