Pagubă Abilității

Versiunea din 1 iulie 2017 00:36, autor: Iseri (Discuție | contribuții)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)


Bonusul Pagubă Abilității crește procentajul de pagubă ce poate fi făcut de către un personaj prin atacurile magice. Pentru a calcula paguba abilității, acest Bonus se comportă ca și bonusul de Tipul III.

Nu crește paguba produsă de către hituri. Bonusul Pagubă Abilitate se găsește ca și bonus prestabilit pe Armele de nivel 30/75 (cu excepția Ghearelor de Șoim ale Lycanilor care sunt de nivel 70), pe cerceii de Safir și pe Piatra Diamant din sistemul de Alchimie.

Armele sunt :


Pe Armele menționate mai sus, bonusul "Pagubă Abilitate" se gasește doar în prezența bonusului "Pagubă Medie" (și invers). Incrementarea Pagubei Abilității este mai mare decăt incrementarea Pagubei Medii, având în vedere că magiile produc pagube superioare în comparația simplelor atacuri medii, bonusul Pagubei Abilității este mai ridicat decât cel al Pagubei Medii. Practic, este mult mai rar un bonus +25% Pagubă Abilitate în comparație cu +25% Pagubă Medie care poate depași cu ușurință +40%. Bonusul Pagubă Abilitate pe o armă poate varia de la -30% la +30% (valori descoperite până în prezent).

Cum putem calcula Paguba Abilității

Paguba Abilității se adaugă la Paguba Corporală de bază, și se pot calcula cu o formulă ușoară:


Paguba Totală = Paguba de Bază + ((Paguba de Bază X Paguba Abilității))\100


Exemplu: dacă avem o pagubă de Bază de 1000 și 10% Pagubă Abilitate, paguba finală va fi (fără a calcula apărările adversarului) di 1100.

Cum reducem Pagubele Abilității încasate

Pagubele Abilității se reduc cu bonusul Rezistență Abilitate, care se gasește pe Scutul Titan, Cerceii Rubin si Brăţară Os Dragon. Pagubele provocate de magiile magice se reduc in schimb cu Rezistență Magie, pe cănd cele făcute de magiile fizice se reduc prin Apărarile Specifice (Sabie, Sageti, etc.).

Voci Corelate