Blestemul Elementar

Efecte
Blestemul Elementar este un statut negativ care poate afecta jucătorul pe Platoul Forței Elementale. Oferă daune continue jucătorului.

Blestemul Elementar se poate acumula de mai multe ori, până la 10 ori, în fiecare minut în care sunteți pe Platoul Forței Elementale va crește nivelul buff-ului negativ cu 1 unitate. Uciderea altui jucător de pe platou va reduce nivelul buff-ului negativ cu 3 unități.
Jucătorul suferă daune egale cu un procent din PV-ul maxim la acel moment la fiecare 15 secunde, dauna nu poate fi redusă în niciun fel. Procentul de daune suferit depinde de nivelul buff-ului negativ, cu cât este mai mare cu atât mai mare dauna suferită. Daunele monștrilor pot ucide jucătorul daca acesta are PV foarte scăzut.

Nivel buff negativ % PV imediat
1 1% PV maxim
2 2,5% PV maxim
3 4,5% PV maxim
4 6,5% PV maxim
5 8,5% PV maxim
6 10,5% PV maxim
7 12,5% PV maxim
8 15% PV maxim
9 16,5% PV maxim
10 18% PV maxim

Blestemul Elementar durează atât timp cât jucătorul rămâne pe Platoul Forței Elementale , ieșind sau murind, buff-ul negativ va fi eliminat. Nu poate fi înlăturat în alt mod.

Atenție! Vindecarea (Leac) sau folosirea unui

Background.png
Biban.png

Biban nu îndepărtează buff-ul.

Imunitate la blestem

Utilizarea unei Medalie Forță Primară vă face imun la deteriorarea suferită de buff-ul negativ timp de 10 minute. Totuși buff-ul nu va fi înlăturat și se poate acumula în timp, numai deteriorarea acestuia va fi prevenită. Când efectul articolului se termină, buff-ul va începe din nou să afecteze jucătorul.