Sub Vraja Regelui Dragon (19.6)

Versiunea 19.6.jpg
Incepand cu 30.10.2019, adună-ți aliații să te susțină și înfruntă-l pe Regele Dragon! Conținutul noului sistem de breaslă și magia elementară pentru arme stau la baza ultimelor actualizări.

Ce te așteaptă:


Palatul Regelui Dragon

Această instanță îți va pune breasla la încercare! Liderii de breaslă curajosi pot pune laolaltă diferite materiale pentru a crea o Cheie Roială, ceea ce va permite Păstrătorului de Medalii să creeze un Portal Dragon, aducând breasla ta la palat. Nivelul breslei tale va determina dificultatea inamicilor cu care te confrunți, precum și identitatea puternicului Rege Dragon. Vei supraviețui și te vei întoarce din luptă cu o captură glorioasă?


Noi Niveluri Breaslă

Extinde-ți orizonturile și țintește și mai sus - de acum încolo breasla ta poate progresa până la nivelul 40! Pentru a face acest lucru, breasla ta va avea nevoie de Yang sau Tichete Donație cand ai atins nivelul 20 al breslei. Puteți dona până la de trei ori pe zi.


Recompensă Participare

Ai jucat Metin2 astăzi? Atunci înregistrează-ți prezența în fereastra breslei o dată pe zi și câștigă în schimb Medalii ale Vitejiei! Cu cât participi mai multe zile la rând, cu atât vei primi mai multe medalii. Acestea pot fi schimbate cu materiale pentru magia elementară de la Păstrătorul de Medalii.


Magia Elementară

Arme mult mai eficiente cu puterea elementară! De îndată ce ai îmbunătățit arma la nivel +7, poți adăuga magie elementară. Pentru asta ai nevoie de Yang și un pergament ce poate fi obținut de la Păstratorul de Medalii. Poți alege doar un singur element pentru fiecare armă și sunt trei nivele ale magiei elementare.